Friday, December 07, 2012

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidup Mu

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...




Jom kekawan marilah kita sokong contest dari blogger Areef Naim ini...pada kekawan yang nak join tekan sini dan pi jer ke blog Areef untuk melihat syarat-syaratnya...letakkan gambar yang kekawan suka bertemakan "Ceria"untuk contest ini..

Hadiah-hadiahnya agak menarik juga,,
1 - Bahan bacaan bernilai RM 50
2 - Bahan bacaan bernilai RM 30
3 - Bahan bacaan bernilai RM 20


"Ceria, bergurau senda boleh menambah suasana bahagia bersama-sama di mana jua kita berada.."

Inilah gambar yang mama pertaruhkan untuk contest ini..Semoga kekawan semua dapat menjoinkan diri sekali yer..contest bermula pada 30 Nov hingga 16 Disember..keputusan nyer akan diumumkan pada jam 9 malam 23 Disember

mama nak jemput kekawan blogger support sekali contest ini yer...
2 - Eraz Fadli
3 - RemyHazza
4 - Zamani84

13 comments:

  1. wah sweetnya pic tu..hehe..baikk! hh cri gmbr nnti..hikhik

    ReplyDelete
  2. thanks mama kerana menjemput remy..... insyaAllah nanti remy try join..... kalau ada gambar yg sesuai...maklumlah...remy nie kurang bergambar.....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama :-) thanks sb tag.. mmg kna dgn minat zam ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. salam,

    tq sudi join... sweet n romantik :) good luck :)

    ReplyDelete
  5. Salam.. Wah akak pun join juga ye.. Good luck!

    ReplyDelete
  6. haha,ceria betoi Mama dlm gambar tu,haha... sweet :)

    ReplyDelete
  7. gudLuck mama ..wahhh nice gmbar tu mama :)

    ReplyDelete
  8. datang jenguk mama.. wah romantiknya

    ReplyDelete