Tuesday, December 18, 2012

"26th Birthday Giveaway By ShidaR"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



jom kekawan kita join giveaway dari blogger ShidaR ini...pada kekawan yang nak join tekan sini..60 peserta terawal akan mendapat mini calender Exclusive (poket Calender +Book Mark Calender + Keychain)tarikh tutup pada 31 Disember 2012.


disini mama ingin mengucapkan selamat hari lahir buat ShidaR semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,berjaya dalam apa jua yang dilakukan dan paling penting ingatilah kedua-dua ibubapa ShidaR kerana merekalah ShidaR lahir dan dapat melihat dunia yang indah ini.. 



7 comments:

  1. Assalamualaikum Mama

    Moga berjYa

    Selamat hari jadiShidar

    ReplyDelete
  2. hery pun join juga..hehe..gudluck mama :-)

    ReplyDelete
  3. remy pun baru buat entry nie... tapi tak dapat 60 yg pertama... hu3......

    ReplyDelete
  4. salam mama,
    thanks join GA shida yg simple ni
    hope calendar tu akn smpai xlama lg..shida dah pos 3hari yg lps
    tahniah mama~!

    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete