Friday, November 02, 2012

Seminar Syahdu Seminar Anak Hebat Dunia Dan Akhirat

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Pada ibu bapa yang suka dan teringin melihat anak-anak mereka berjaya hebat di dunia di akhirat juga sejuk mata memandang mereka boleh la segera mendaftar untuk ke Seminar Syahdu...ianya dikendalikan sepenuhnya oleh Ustaz Wan Akashah dan Dato Ustazah Siti Nor Bahyah sempena cuti sekolah hujung tahun ini...

seminar ini diadakan selama 2 hari 1 malam harga yuran pendaftarannya adalah RM330 seorang dan yuran pendaftaran itu termasuklah fail,modul,sijil,7 kali makan dan penginapan..
pada sesiapa yang mendaftar hari ini (1 Nov-9 Nov) akan mendapat diskaun istimewa dengan hanya membayar sebanyak RM270 sahaja...

pada ibubapa yang ingin menghantar anak-anak mereka bolehlah menghubungi no telephone ini 012-991 8468 / 019-389 7506 / 016-326 7882 / 013-314 4000..pendaftaran online juga disediakan http://snbkasih.com/ dan http://snbkasih.com/seminar/seminar-syahdu/ atau email
snbkasih@gmail.com

terdapat 4 lokasi terpilih dan pada ibubapa bolehlah memilih tempat yang berdekatan dengan kediaman...seminar ini terbuka kepada semua pelajar berumur 19 hingga 17 tahun..

Lokasi-lokasi yang disediakan:
1 : 24-25 NOVEMBER 2012 UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM Bangi Selangor)
2 : 7-8 DISEMBER 2012 SMA AL-IRSYAD PULAU PINANG
3 : 15-16 DISEMBER 2012 SEKOLAH ALAM SHAH PUTRAJAYA
4 : 22-23 DISEMBER 2012 UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA (UTM SKUDAI JOHOR)

p/s sumber fb 

13 comments:

  1. salam jumaat
    bagus perkongsian hari ini

    ReplyDelete
  2. thank you for sharing dear... macam teringin nak join

    ReplyDelete
  3. pasangan serasi ni. Mesti seminar ni menarik. Sebab 2-2 org ni pandai ambil hati penonton.

    ReplyDelete
  4. wah bagus info utk isi masa terbuang ank2 masa cuti sekolah nt...tp ank2 pcl tak memenuhi syarat umur tu...thnks.

    ReplyDelete
  5. amin..bgus2 ada majlis ilmu mcm nie..

    ReplyDelete
  6. waaaaa~~ kat utm skudai pun ade ye~ kene pergi ni~ hehehe

    ReplyDelete
  7. Bagus la seminar camni kan..yela selain ibu bapa,org lain yg lbih brpengetahuan blh mmbantu mendidik anak kita mnjadi seorg yg brguna..

    ReplyDelete
  8. Terbaik tu kalau sapa dapat join ni.. :)

    ReplyDelete
  9. mas salam

    alhamdulillah, bagus seminar yang macam ni kan kak..thanks sharing :)

    ReplyDelete
  10. syoknya.. tp anak2 masih kecik2...

    bagus juga pengisian sebegini utk anak2 time cuti sekolah kan...

    ReplyDelete
  11. kat terengganu takde ke mama. mcm best je. :)

    ReplyDelete