Thursday, November 01, 2012

Jom Pekena Ais Krim Baru Dari McDonald's

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



jom kekawan dalam cuaca panas ni jom kita cuba pekena ais krim perisa baru ini di restoren McDonald's yang berdekatan dengan kita yer...perisa ais krim baru ini adalah Coffee with Oreo cookies sundae atau Coffee with Oreo cookies McFlurry...

cepat-cepat kita ke Mc Donald's untuk mendapatkan ais krim ini dan masa untuk merasa perisa baru ini pun adalah terhad yer... 

19 comments:

  1. coffee??? wahhhh my favourite...must try...hehehehe

    xoxo Anisa

    ReplyDelete
  2. sedapnya :D terliur dibuatnya... perut pun mula berkeroncong...

    ReplyDelete
  3. sedapppp...tapi x leh mkn aiskrim lgi...huhuhu

    ReplyDelete
  4. huhuh
    lama tak makan askrim mekdi

    ReplyDelete
  5. Sedapnya... tapi la ni cuaca sejuk je.... Takde mood nak makan eskrem.

    ReplyDelete
  6. Kenapa la mam tunjuk gambar yg menggiurkan ni...saya baru jer cadang nak diet..oh ice cream Mc D!

    ReplyDelete
  7. tak same ea dgn yg sblm ni?oreo jgk kan....

    ReplyDelete
  8. Pergh. Tadi panas ni dah hujan pula.

    ReplyDelete
  9. Wah, nampak sedap jark rupanya :)

    ReplyDelete
  10. hery bru ja lepas mkn yg ni mama..sedap gila! nyum2..haha

    ReplyDelete
  11. as salam

    wow ada pomot ice cream..tp mmg sedap kalau yg mcd punyer :)

    ReplyDelete
  12. Hujan..cuaca sejuk jer sepanjang hari ni..@Banting.

    ReplyDelete
  13. sy tak minum kopis..eskim kopi tak jugak la rasenye..

    ReplyDelete