Monday, October 01, 2012

"Jom Follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem Giveaway"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..


Jom kekawan semua kita joinkan diri dalam segmen dari blogger RemyHazza ini..memang ohsem la pada sesiapa yang joinkan diri macam blog Remy ni la yer..Ohsem ! Ohsem !...

mama memang suka sesangat ke blog Remy ni sebabnya kalau singgah ke sini mesti mata dan tekak kita akan dijamukan dengan berbagai-bagai hidangan yang amat menarik sekali...bila dah tengok tu terasa macam nak terus saja memakannya tapi sayang hanya gambar aja yang jadi santapan mata tak boleh ambil...

remy juga salah seorang pengomen dan follower yang rajin komen bila singgah di blog mama ni...memang ohsem la Remy mekacih yer sebab sudi singgah dan lawat ke blog mama yang biasa-biasa jer tu...mama juga akan tetap sokong blog Remy mudah-mudahan adalah rezeki mama dapat giveaway dari Remy ini... InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke manakan...

Semoga semakin bertambahlah follower Remy nanti yer dan di sini mama nak tag kekawan join sekali segmen ini...
diharap mereka sudi menjoinkan diri dalam segmen ni yer...


15 comments:

  1. eh2 ada nma saya lah....tq mama! sya mesti join punya..hehe..jap nk siapkan...

    ReplyDelete
  2. as salam dan selamat bersegmen mama!

    ReplyDelete
  3. Salam untuk mama...selamat bersegmen, nt sy terjah sana.

    ReplyDelete
  4. DA LAME JADIK FOLLOWER AT SINI .. SINGGAH DARI SEGMEN YG SAMA

    ReplyDelete
  5. dtg melawat ke sini... :) salam kenal mama MZ!
    ni dtg dr segmen yg sama jugak ni...selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yg sama..
    Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
    Gd luck~

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

    ReplyDelete
  7. Mama....
    assalamualaikum....
    Mekasih mama kerana sudi support segmen remy yg tak seberapa nie....
    mudah2an ada rezeki mama nanti......

    ReplyDelete
  8. Salam sis.. Awesome blog! Pandai sis design.=) Come join my segmen here if nak saya folo sis.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  9. Salam ..
    Done follow back mama .

    http://talethatneverend.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini,

    Dah lama follow awak,

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    Jom join sini jugak,

    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete