Saturday, July 14, 2012

Cuaca Mendung Macam Ni Memang Penyakit Malas Akan Datang...

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum...
Dalam cuaca mendung macam ni penyakit malas mesti ada datang menjengahkan....itulah kat sini memang cuaca agak suram rasa macam nak tido jer tapi memikirkan tak elok sebenarnya tido selepas asar macam ni baik mama layan blog ni dan tulis entry-entry yang mama rasa elok yang sedang berlegar-legar di kepala ni...

Malam ni sepatutnya mama ada jamuan makan malam dengan hubby tapi masih tak tahu nak pergi ke tak sebab hubby pun tak sedap badan tapi tengok la macam mana nanti kalau terajinkan diri nak juga pergi...kalau rajin dan jadi pergi boleh la mama postkan n3 nyer di blog ini nanti...


p/s nak pi ke tak dinner malam ni..???

10 comments:

  1. Mendung2 memang syok dapat lena.. Tapi petang2 kan tak elok plak.. Meh layan blog sesama! ^_^

    ReplyDelete
  2. camner mama.... pi ke tak ?????? he3

    ReplyDelete
  3. ish.. kalau majlis makan2, pergi je. rugi tu tak pergi.hehehe

    ReplyDelete
  4. mendung2 mcm ni mmg rasa nak tido je mama...sejuk2 gitu

    ReplyDelete
  5. salam.kesimpulannya pergi ke tak ni???

    ReplyDelete
  6. As salam mama,

    Confius nak pergi dinner?? Rugilah, nnt terlepas mkn2 free...hehee... Kat sini cuaca sentiasa mendung...mmg mengantuk! sigh*

    ReplyDelete
  7. uish gelapnye...menakotkan je..hoohoo

    ReplyDelete
  8. hihihi betul tue...kalau mendung rasa nak tido...

    ReplyDelete
  9. kalau cuaca mendung, kurang sikit mood nak gi mane mane kan. ;)

    ReplyDelete