Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum n selamat malam...


Tiba-tiba rajin plak sangat mama malam ni boleh on-line lagi n tetiba terpandangkan segmen en.Ben kita ni apa lagi kena la cepat2 menjoinkan diri sebab dah nak close segmen nyer...

mama sebenarnya suka baca semua jenis blog-blog tak kira la yang ada unsur keagamaan ke,artis ke,kekeluargaan lagi la mama suka baca n3 mereka,pasal masakan pun suka...boleh tahu masakan apa yang tak pernah kita tahu...

jadi kat sini mama nak katakan jika kita nak tahu semuanya kenalah baca apa jua jenis
blog dan cite-cite yang tertulis di dalam setiap n3 blogger-blogger itu sendiri...kalau dah baca baru tahu menarik ke tidak kan...

nak join klik je...

30 comments:

  1. mama MZ ikhlas sanagt di situ...i like !

    ReplyDelete
  2. betul3, btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  3. BEtul tu.................! Yang penting, tanamkan dalam diri bahawa kita suka membaca. Hehehe.

    Salam perkenalan. :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #1827

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  6. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen mama...semoga berjaya......

    ReplyDelete
  8. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Mama,jemput singgah blog nieza tapi nieza takde la kongsi resepi-resepi gempak2 cam mat gebu..hehehe

    ReplyDelete
  10. deno dari segmen yg sama tau...

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  12. salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

    jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
    lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. As Salam..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  16. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  21. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan.....singgah dari segmen abg.ben......http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  24. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  26. good luck mama...saya dah penat join segmen hihihi nak terjah malas..

    ReplyDelete
  27. lmbt bw sini. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete