Friday, April 27, 2012

Sedih Bila Lihat Binatang Ini Di Dera

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua....


Wahai manusia !!
Izinkanlah aku biarkanlah aku hidup
berikanlah sedikit simpati naluri mu
berikanlah aku sedikit belas kasihan mu
bukan aku meminta kasih sayang mu
bukan aku menagih simpati mu
hanya perlu kau lakukan 
berikanlah aku sinar cahaya
menghadapi dunia kehidupanku
izinkanlah aku lepaskanlah aku
dari dunia seksaan mu
dari dunia kekejaman mu 
Wahai manusia durjana
lepaskanlah aku !!!....

sumber gambar..

6 comments:

  1. Ya Allah kejamnya.... sedih tengok... sampai hati mereka buat macam tu... langsung tak de sifat belas kasihan... ;'(

    ReplyDelete
  2. Salam. TQ sebab sudi follow blog saya. Ni nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER untuk musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Nak cari sorang je lagi blogger. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri anda di sini (saya akan tengok balik) atau komen saja di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh anda sebelum 29/4/12 maka saya anggap anda tidak mahu menyertainya. Apapun terima
    kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete
  3. ya Allah. dah takde belas kasihan ke dorg ni.

    ReplyDelete
  4. eee awat tak ada sikit pun perasaan kesian ek? hmm :(

    ReplyDelete