Wednesday, February 01, 2012

Wordless Wednesday # 41....Carta Dosa

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...


p/s jom sesama kita semak....

32 comments:

  1. tq untuk peringatan =)
    jemput la singgah blog =)

    ReplyDelete
  2. naper rasa bedebar jer bila baca:(

    ReplyDelete
  3. @shark

    yer la bagus menginsafi diri kita...:)

    ReplyDelete
  4. ingatan yg bagus.. tp kdg2 dah tahu,.. masih buat2 x tahu

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama,

    nice entri dan peringatan yang baik

    ReplyDelete
  6. @QueeN TerataI

    yer la kita manusia ni kekadnng alpa ngan semuanya itu...:)

    ReplyDelete
  7. @Kancil 8349

    waalaikumsalam kancil...mekacih sama2lah kita ingat mengingati sesama kita...:)

    ReplyDelete
  8. kalau semak je tak cukup..nak kena jauhi sama tu..

    ReplyDelete
  9. selamat petang mama ..
    wahh erin selalu sangka buruk orang .
    takut je mcm nie

    ReplyDelete
  10. assalam mama,

    thanks atas semua peringatan.
    moga kita terhindar dari melakukannya...

    ReplyDelete
  11. bayangkan kalau ada insan yg 10 tu smua ada...eeee ngerinya

    ReplyDelete
  12. bagus utk peringatan semua.

    Btw, Cheyah ada masukkan link blog ni dlm entri Cheyah...
    http://heedaya.blogspot.com/2012/02/maaf-tak-nampak-link-follower.html

    ReplyDelete
  13. terimakasih mama atas ingatannya, sangat bermanfaat.. mudah2an kita bisa merubah sifat buruk kita, amiin ya RAb

    ReplyDelete
  14. jauhilah kita dari dosa-dosa ini... moga iman kita terpelihara!

    ReplyDelete
  15. @pipoq

    betul tu jom kita semak n jauhinya...:)

    ReplyDelete
  16. @Cheyah
    mekacih cheyah sbb masukkn blog mama dlm link...:)

    ReplyDelete
  17. sama sama mengingati.

    saya rasa blog mama ni macam ada berat sikit nak load, jadi apa kata minimakan widget yang tak perlu. :)

    ReplyDelete
  18. @KAMIHIDUP

    yer betul tu...mekacih yer KAMI nanti mama ubah n suaikn yg baru...:)

    ReplyDelete
  19. takut pulak biler tgk carta nie.....
    moga dijauhkan.....

    ReplyDelete