Tuesday, February 21, 2012

BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua....


Wah best juga segmen dari blogger kita ini kan, pada sesiapa yang ingin turut serta jom kita menjoinkan diri dalam segmen Mak Dara ini dan tekan sini terus ke blog beliau...

Baru tadi mama ketahui segmen Mak Dara ini bila dia datang ke blog mama dan meninggalkan jejak komen beliau dan ramai kekawan blogger yang lain dah pun menjoinkan diri...

Okay mama nak berikan 10 link blogger yang paling sporting yang selalu singgah dan meninggalkan komen-komen di blog mama...sebenarnya ramai lagi yang selalu singgah ke sini tetapi kerana Mak Dara meletakkan syaratnya hanya 10 link saja jadi mama akur,pada kekawan yang tidak tersenarai jangan berkecil hati yer... semuanya yang hadir ke blog mama ini mama mengucapkan ribuan terimakasih atas sokongan kekawan semuanya pada blog mama ini....

Di harap yang tiada  link anda di atas kamu semua masih lagi pengomen no satu di hati mama yer....Terimakasih semua kekawan mama yang sudi hadir ke sini jasa anda tidak dapat dilupakan kerana menyokong blog mama ni...

36 comments:

  1. salam mama.. terharu sbb tersenarai.. sy xsmpt lg nk join hr ni.. esok br leh join.. mekaseh ye mama.. mama pun rajin gak dtg umh sy.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... saya tersenarai.. saya terasa sungguh d hargai.. terima kasih banyak2 ya Mama..
    mama pun apa kurangnya,.. seorang blogger yang baik hati dan peramah dengan semua sahabat2 d alam maya ini... keep it up mama (",)

    ReplyDelete
  3. mekasih masukkan dalam senarai! sayang akak...heheheee

    ReplyDelete
  4. Atien pun dah follow blog Mak Dara. tapi tak join pun GA dia tu. HEHE

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

    ReplyDelete
  6. salam..

    nur pon ade..terima kasih mama :)

    ReplyDelete
  7. Alamak...asal la 10 je, kenapa la tak 15 ke, sbb sy la yg ke 11...hohoho...

    ReplyDelete
  8. salam mama MZ...kira mmg blogger sportinglah sbb kat blog sy dan HH anda tersenarai..tahniah.

    ReplyDelete
  9. he3.... mama taged remy ye......
    orait... TQ
    nanti remy follow up....

    ReplyDelete
  10. takde pun lisa kat situ :( hehe :D

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum mama...

    terima kasih mama...kancil dihargai di blog mama...mama pun antara blogger yang paling sporting...

    ReplyDelete
  12. wahhhh...bestnya blog yg tersenarai tu!! jeles ni..hehehe..takde la..apa pun sy suka datang blog mama ni (",)

    ReplyDelete
  13. x sedih pun x tersenarai:(
    hehe
    makin feymes blog mama..
    br singgah blog mak dara td..
    terpampang banner mama punya

    ReplyDelete
  14. salam...linda datang dari blog HH...:)

    rasanya first time datang sini...salam perkenalan di alam maya..:)

    ReplyDelete
  15. @lisa

    nak ada dlm list rajinlah singgah blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  16. @Kancil 8349

    waalaikumusalam kancil...mekacih yer...:)

    ReplyDelete
  17. @linda@ibusumaiyah@tuttyfruity

    mekacih yer sudi singgah sini slam kenal dr mama juga ...:)

    ReplyDelete
  18. terima kasih mama...sebab sy pun turut tersenarai sekali...mama pun antara blogger yg sporting yg selalu singgah kat blog sy...teruskan menulis ye mama..:D

    ReplyDelete
  19. @Ezad Skytech

    sama2 ezad...insyaAllah sama2lah kita membantu antara blogger yer...:)

    ReplyDelete
  20. terima kasih mama sbb senaraikn sy....rasa sgt dihargai sgt2...xsangka boleh dpt gelaran sporting dr mama...huhuh

    terima kasih sekali lg...

    =)

    ReplyDelete