Wednesday, January 25, 2012

Hepi Belated Day Arelan...

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua...
Hari ni mama nak ucapkan selamat hari lahir yang ke 25 dan dah terlambat plak buat blogger Arelan kerana menyambut hari lahirnya semalam...sorry ye mama baru mula BW hari ini dan dapat tahu hari lahir Arelan semalam.....di sini mama hanya dapat mendoakan Arelan dari jauh agar Allah sentiasa memberikan kesihatan yang baik,dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan apa yang akan dilakukan pada tahun ini akan membawa kebahagiaan buat diri Arelan yer...

                                                 "HEPI BELETED DAY TO ARELAN"


p/s jom sesama kita mendoakan untuk Arelan ( noruazuran.blogspot.com )

11 comments:

  1. best nye dpt birthday wishes :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...wow..terharunya ada orang buat post psl my bday.time kasih mama.arigatou gozaimasu~~~

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir untuknya jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. ooow,.. selamat hari lahir juga buat rakan blog tue,,.. tumpang bahagia di hari lahir

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Mama

    saya tumpang ucap happy belated day pada Arelan
    moga terus berjaya

    ReplyDelete
  6. @Tihara

    mendoakan buat kita sesama blogger...:)

    ReplyDelete
  7. @aReLaN

    sama2 arelan moga sentiasa bahagia selalu n selamat berblogging yer...:)

    ReplyDelete
  8. @atuk

    waalaikumusalam atuk...mekacih n sama2lah kita mendoakn yg terbaik buat beliau...:)

    ReplyDelete
  9. hi pka join segmen yg sama.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    terima kasih! :)

    ReplyDelete