Thursday, September 29, 2011

"Saya Nak Join Bloglist Panggil Aku Han"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Marilah kekawan semua kita join segmen blogger ini
pada semua yang nak join  tekan sini
Buat pengetahuan Han mama baru jer jadi follower blog
 Han yang simple tapi cantik ini
dan mama ingin menjoinkan diri dalam segmen ini yer
Harap Han dapat menerima mama dalam bloglist Han ini yer....
Thanks yer...

10 comments:

  1. Salam mama,

    kancil pun dah join segmen Han...

    selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. mama no.8 dalam segmen ni...:

    http://wardahalisya.blogspot.com/2011/09/senarai-pencarian-bloglist-wardah.html

    ReplyDelete
  3. @aimie amalina

    yer mimi mama join sekali segmen ni...:)

    ReplyDelete
  4. @Santri T.P.I.N.I

    oh yer ke mama x tahu pun mama tersenarai...:)

    ReplyDelete
  5. salam kenal..dah follow awak.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. @NasZ

    mekacih dtg lawat blog mama n follow mama....

    nanti mama lawat blik yer...:)

    ReplyDelete