Wednesday, August 24, 2011

Dah Kena Cium Ni......

SALAM 1 MALAYSIA

Semakin Hari semakin menghampiri Bulan Syawal dan akan
meninggalkan bulan Ramadhan yang mulia ni...
Berpuasa hari ke 24 sedih rasanya Ramadhan akan meninggalkan kita
semua dan semoga kita akan berjumpa lagi di tahun hadapan...

Hari ini cite sedih...Bacalah yer...
 Bila dah kena cium baru lah mengelabahkan
dah tak boleh cakap apa dah
 terpaku,tergamam,terdiam,ternganga mulut tu bagai apa jer....
Abang kalau dah cium tu kenalah bertanggungjawab
 cikit jangan main nak lepas tangan je yer...
jom kita pergi rumah tok kadi...
aiyarkkk napa plak rumah tok kadi ni?????? ....
jangan salah tafsir fikiran kuning plak...
 bukan apa kasi gempak sikit jer...hahaha....
bila dah ter...cium tu lah jadinya
gelabahlah orang yang mencium
takutttttt.....
yang kena cium senyum je...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
bukan ada apa2 pun tapi tengok je lah
gambar kat bawah ni...
ni lah dia 

"U KISS U PAY"



nasib lah kecederaannya sikit aja 
kalau tidak angin juga satu badan di buatnya...
yang nak kiss tu tak nampak ke 
ada kete nak kuar parking ke apa ke
cubalah bagi tahu bunyikan hon ni tidak main jalan je
 ikut suka mak bapak dia
tak boleh ke nak tunggu sekejap dan bersabar....
Bila dah tercium barulah mengelabah...
apalah pemandu sekarang ni tak bertimbangrasa langsung
ikut rasa hati... tu sebab ramai yang 
mati dalam kemalangan jalanraya.....


"IKUT HATI MATI IKUT RASA BINASA"







15 comments:

  1. singgah dari blog MTT.. follow u!

    alah...siannya! nak buat came kan?

    ReplyDelete
  2. @mas saari

    terima jer lah dah nak kena kn...:)

    ReplyDelete
  3. @Pn. Sheila

    ye lah nak wat macam mana lg redha jer la...:)

    ReplyDelete
  4. siannya...time2 nak raya la nak kena cium eh...takpe2 sis nanti makeup balik bagi lawa2..ada hikmahnya tu :)

    ReplyDelete
  5. @iyan shazlind

    sedih nyer....x pe lah nanti make-up kan balik..:)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Mama

    Alhamdulillah
    cuma sedikit sahaja

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. @Rozali

    waalaikumusalam...
    ye lah nasib sikit je yg kena...:)

    ReplyDelete
  8. maria tu da kiss byk bende

    pagar moto bontot kete org adoi

    ReplyDelete
  9. Wina pun fobia kalau ada orang nak cium kereta. Pelik rasa apsal la nak ikut dekat-dekat kereta kita. Nanti tersondol pula kalau kena 'break' tiba-tiba.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  10. @NA

    mmg fobia kalau ada yg ikut kete kita dekat2 dr belakang...
    takut kalau ada apa2kn..:)

    ReplyDelete
  11. aiyoo.. tgk gambar ni teringat pulak mase yana terlanggar divider hari tu. sampai sekarang takut lagi nak drive. huhu

    ReplyDelete