Tuesday, August 09, 2011

Mohon Bantuan Cari Orang Yang Hilang...DiPercayai Di Culik

SALAM 1 MALAYSIA

Hari ini dah masuk hari yang ke lapan umat Islam
berpuasa dan dalam pada tu ada juga yang
mohon bantuan untuk mencari anaknya yang hilang atau diculik
(Seri Najwa Ferda Binti Hasan)
dan dipercayai hilang sejak 04.08.2011 yang lalu.
Pada sesiapa yang mengetahui
atau pernah nampak budak perempuan ini segeralah
memberitahu maklumat segera kepada
ibunya Puan Seri Wangi.
Di harap kekawan semua dapat sebarkan maklumat ini kesemua
tempat semoga budak ini dapat dijumpai segera.
Ingin mengetahui lebih lanjut klik di sini...


  

23 comments:

  1. hayooooo...ade plak ilang2 ni
    takotnye....

    ReplyDelete
  2. semoga kanak2 tu dijumpai dalam keadaan baik2...cuak sgguh kes hilang anak ni~

    ReplyDelete
  3. dia lupa jalan pulang kot tu...

    ReplyDelete
  4. Astaghfirulllah besar ujian buat ayah dan ibunya. Semoga doa-doa kita dibulan mulia ini dapat menemukan gadis ini kembali kepangkuan keluarga...

    ReplyDelete
  5. @SoLy SoLicious

    InsyaAllah mudah-mudahan kanak tu dijumpai...:)

    ReplyDelete
  6. @mizzkechique

    ntah la tapi x kan lah boleh lupa jln balik kot...:)

    ReplyDelete
  7. @Kakzakie

    Yer la kak zakie mmg ujian besar buat keluarga die...:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikumu Mama

    moga Allah permudahkan segala urusan keluarga mereka..

    SELAMAT BERPUASA

    Wassalam

    ReplyDelete
  9. Salam,

    Saya dah tolong war-warkan juga...doakan dia selamat.

    ReplyDelete
  10. @Rozali

    Waalaikumussalam...rozali kita sama2 doakn yer semoga dipermudahkan semuanya...:)

    ReplyDelete
  11. @Rahmah Ram Ram

    salam...thanks yer sama2lah kita war2 kan nye...:)

    ReplyDelete
  12. bulan-bulan puase ni ade jugak yang hilang..

    ReplyDelete
  13. @Fatin Farhana Binti Ramli

    tahu x pe nak hilang x kira masa la fatin...bila2 je x ikut masa...:)

    ReplyDelete
  14. moga-moga dijumpai semula.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  15. terima kasih buat puan punya blog sebab sudi kongsi info pasal najwa....semoga awak dan keluarga akan dirahmati Allah.....amin

    ReplyDelete
  16. @aiman

    InsyaAllah semoga adik najwa dijumpai semula hendaknya dan dpt menyambut Hari raya bersama family...:)

    ReplyDelete
  17. @DEZAMAN COTTAGE

    Eloklah kita sama2 menyebarkn maklumat supaya adik najwa akan dijumpai semula...:)

    terimakasih yer...Amin..:)

    ReplyDelete
  18. sama2 kita doakan supayaa tak jd apa2 yg buruk n amek ni sbg pngajaran.
    :)

    ReplyDelete
  19. @Eena Arrina

    semoga semuanya di dalam keadaan yang selamat dan najwa pulang dgn selamat...:)

    ReplyDelete