Tuesday, August 23, 2011

Kad Raya Soly Solicious....Mekacih Soly....

SALAM 1 MALAYSIA

Hari ni mama dah dapat kad raya dari blogger
Soly Solicious color pink cantik n kreatif lagi
terimakasih mama ucapkan buat soly ye....
Di sini mama ingin mengucapkan selamat hari raya pada Soly
dan teman2 semua berbanyak-banyak maaf mama hulurkan sepanjang
perkenalan kita kat alam maya ini dan jika ada salah silap dan tutur kata  
mama yang menyakitkan hati semua..
"SELAMAT HARI RAYA SOLY DAN SEMUA TEMAN2 BLOGGERS"



15 comments:

  1. sonoknyer dapat kad raya....akak dah lama x dpt kad raya...uhuk..uhuk...

    ReplyDelete
  2. rajinnyer soly buat kad rayer...selamat hari rayer!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama

    tanda seorang sahabat setia

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. @Akak

    mmg lah skg ni dah kurang berbalas2 kad hari raya kn...kalau dulu best je dpt kad raya setiap tahun...:)

    ReplyDelete
  5. @Rozali

    waalaikumusalam...yer la sahabat alam maya yg setia....:)

    ReplyDelete
  6. salam Mama

    Kancil tag mama dalam satu segmen...kalau sudi join sekali dengan kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-phat-corner-segmen-di-mana-anda.html

    ReplyDelete
  7. seronoknnya mama dapat kad raya...cantik2 lagi tu...

    ReplyDelete
  8. ololo~ malu lah dipamerkan tulisan kite yang buruk tu...teeheeeee

    ReplyDelete
  9. @Kancil 8349

    thanks kancil sbb tag mama k...

    nanti mama gi lawat blog dulu...

    ReplyDelete
  10. @SoLy SoLicious

    mana ada buruk cantik apa tulisan soly tu...:)

    thanks yer...:)

    ReplyDelete
  11. Mama, lepas Wina baca tulisan mama dah dapat kad Soly, Wina tertanya-tanya apsal Wina belum dapat?

    Turun bawah pergi kat peti surat, ada juga. Hehe.


    -wina1979-

    ReplyDelete
  12. @NA

    wah wina pun dpt juga kad hari raya yer...:)

    ReplyDelete
  13. Mama nak buang komen ni lepas ni pun takpe. Nak bagitahu mama kena tag. Senang jer, takyah follow pun tuan punya segmen tu cuma tag 2 orang pengikut mama untuk ikut cabutan bertuah.

    http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/08/ummi-1st-lucky-draw.html

    -wina1979-

    ReplyDelete
  14. @NA

    thanks wina yer...:)
    nanti mama tag 2 org...:)

    ReplyDelete