Sunday, August 14, 2011

"Juadah Berbuka Puasa Paling Syiok!"

SALAM 1 MALAYSIA

Wah hari ni je mama dah masuk 3 segmen
giler segmen mama ni..
semangat betul nak dapat duit raya n kad raya
dan kali ni contestnya adalah
'Juadah Berbuka Puasa Paling Syiok'
segmen ni adalah dari blogger ini nak tahu lebih lanjut

(gambar pinjam dr. Mat Gebu)


Inilah lauknya yang mama rasa paling syiok
sewaktu berbuka puasa..
Sebab apa mama rasa lauk ni paling syiok kerana
ada cerita disebalik lauk ini, tu yang membuat mama
teringat kisah tu bila makan lauk ni...
kalau nak tahu cite tu 
klik kat sini

Kat sini mama nak tag dua orang kawan mama...


1. gadis
2. lynnto


17 comments:

  1. wah...rajinnya...dah kalah kancil...hehehehe...ndak apa..yang penting kita rasa happy nak join segmen ...betul tak?

    ReplyDelete
  2. @Kancil 8349

    yer la kancil dah terlebih rajin ni sementara nak tunggu ptg nanti bila dah mula memasak dah stop...:)

    ReplyDelete
  3. mak..

    ni contest kan..bukan segmen..huhuhu

    ReplyDelete
  4. nampak sedap je. good luck mama. :)

    ReplyDelete
  5. @Gadis

    mmg la contest tapi dah tertulis segmen tadi...:)okay la tu...

    ReplyDelete
  6. haha

    sedap

    ngis guling2 tgk makanan tuuuu

    ReplyDelete
  7. juling biji mata..uwaaa puasa.hahaha

    ReplyDelete
  8. @Iffah Afeefah

    hahaha...kelakor betol la iffah ni
    siap nak nangis n guling2 lagi,
    sabo yer dear...jap jer lagi kita berbuka...:)

    ReplyDelete
  9. mamaaaaaaa!!
    sedaaapnye..huk3...
    x sbr dh ni

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikuum,,
    kunjungan perdana di tempat ini ya,,.
    salam kenal ya,,.

    Ijin follow ya,.
    Thanks,,.

    ReplyDelete
  11. @aimie amalina

    yerrrr aimie...sabo2 yer cian nyer mama buat aimie x sabo...:)

    ReplyDelete
  12. @kumpulan puisi

    slm kenal dr mama juga...

    thanks ijin sbb follow mama...:)

    ReplyDelete
  13. asam pedas my pebret!
    thanks mama sebab join ^_^

    ReplyDelete
  14. keputusan dah keluar!

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/keputusan-lucky-draw-juadah-berbuka.html

    ReplyDelete