Saturday, July 09, 2011

Kenapalah Kotak Follower Mama Boleh Hilang Ni....!!!!!!

SALAM 1 MALAYSIA




-PERHATIAN-
                                                                        
Hari ni mama nak minta pertolongan daripada semua blogger  ...
dah tension betul mengadap lappy ni tapi tak boleh 
jugak nak softkan problem mama ni...
mama nak tanya pada semua blogger yang  tahu dan
 boleh softkan masalah mama ni, 
ada tak sesiapa yang boleh 
kembalikan kotak follower mama yang
tetiba je hilang...mama harap ada yg dpt menolong mama k
Angin rasanya sebab nak tengok gambo follower
terbaru pun x boleh....
aduh...!!!!mama nak minta tolong pada sesiapa yang tahu yer...
macamana nak kembalikan kotak follower
tu kat depan balik...
puas dah godek2 tapi x mahu jugak dia kuarrr...
Tolong mama yer tolong tunjukkan cara2nya
yang boleh buat kotak n gambar follower mama
tu ada kat atas blog mama balik....
Frust betul tetiba jer kotak follower tu boleh hilang
Mama harap ada yang dapat menolong mama menyelesaikan
masalah mama ni...

TOLONG !!!!!!!!



2 comments:

  1. assalam mama...rasanya bukan mama sorang jer kot kena...blog saya pun sama....dah dua tiga lappy saya bukan guna broadband dan stremyx just nak check....memang takde...saya da siap godeh2 sume bagai...tapi memang elek...rasanya ada sumthing wrong kat blogger nie kot.....

    ReplyDelete
  2. slm liza....yer ke mcm tu geram betul mama bila jadi mcm ni...dah x bleh tengok follower mama n gambo mereka....mungkin lah ada sumthing wrong kat blogger ni....thanks liza coz kongsi pendpt n bagi tahu mama..:)

    ReplyDelete