Monday, July 18, 2011

Color Traffic Light....Hehehee...

SALAM 1 MALAYSIA

Semalam celebrete besday hubby kat luar jer
anak-anak sibuk nak celebrete sambil gi jejalan...
Kami sekeluarga jejalan kat Jasco Bukit Indah
punyalah ramai orang sampai parking lot kat situ penuh
nasiblah kebetulan time kami nak masuk guard Nepal tu
bukakan laluan untuk parking...
x payahlah susah2 pusing keliling lagi nak cari parking.
Dah lama dok round2 kat dalam 
kita orang ambil keputusan nak makan Piza Hut jer...
  mulanya nak makan kat dalam Jasco tu tadi 
tapi penuh customer jadi kami ambil keputusan keluar
 dan terus cari Piza Hut terdekat sbb anak2 nak makan piza....
  Oh ya lupa plak mama nak cite pasal tajuk entry kat atas tu
sebenarnya secara tak sengaja kita orang kuar seperti biasa
cuma mama jer yang x perasaan apa yang pelik
tentang kami anak-beranak (x termasuk ayahnya k)
kerana lepas jer makan kat Piza Hut tu,waktu nak bayar kat kaunter
 mama dan princess mama ditegur oleh budak2 kaunter tu...
al-maklumlah mak dara n anak daranya jadi perhatian la kot(perasan la plak)
 sebab kami semuanya nampak pelik sikit,
cuma kami jer yang x perasaan...  
  rupa-rupanya perbezaan baju yang kami pakai hari ni,
warnanya macam warna trafic light kata budak kaunter Piza Hut tu...
meriah cuma color hijau jer yg x ada...
Kami semua ketawa geli hati dek kerana ditegur oleh budak kaunter Piza Hut tadi..
Itu pun jadi perhatian orangkan, belum lagi pakai yang pelik2
kalau x lagilah kena tegur orang ...  
Kami sekeluarga pun turut tergelak dek kerana ditegur macam tu...
Kelakar betul bila mama fikirkan kisah tu...
 Inilah akibatnya kalau baju dah boleh ditukar pakai.... hehehe...

Inilah mak dara dan anak-anak daranya
 

5 comments:

  1. heheheheh beshnya anak ngan mak dye badan 1 saiz.hehehe

    ReplyDelete
  2. thanks rara coz lawat mama....tu yang bestnya boleh tukar pakai baju....:)

    ReplyDelete
  3. bestnye ank2 dh besar..mamanye lak menten aje..nampak mcm adik beradik je...(mode:kagum) :D

    ReplyDelete
  4. unknow: thanks yer...:)

    suriati: mekacih alhamdullilah...:D

    ReplyDelete