DARWISY BAGI GRANDMA MAINAN MCD

February 12, 2018

ASSALAMUALAIKUM...
Darwisy Bagi Grandma Mainan MCD | Kali ni beli Happy Meal aka dapat mainan Thomas & Friends ni..dah 2 kali Darwisy beli Happy Meal ni dah ada 2 koleksi Thomas tapi kali ke 3 beli Darwisy bagi satu kat grandma...sukalah hati grandma bila dapat mainan ni...memang dari dulu suka belikan anak-anak Hapoy Meal ni dan dapatlah koleksi patung dari MCD...tapi sayang bila oindah ke Johor semua mainan tu tinggal kat rumah lama di Melaka....kalau tidak memang banyak koleksi mainan Happy Meal dari MCD ni..

Dapatlah grandma Thomas & Friends yang color hijau ni...kalau letak kat dapur memang dah sama tema color hijau dapur grandma ni...

p/s macam budak2 jer grandma ni kan....

You Might Also Like

2 000 jiran datang mendoakan mama