06 November 2017

# jenjalan

PADINI SALE POKET KOSONG

ASSALAMUALAIKUM...

Cerita minggu lepas ketika Padini Concept Store buat sale minggu lepas...selama 4 hari salesnya gila-gila...hubby sibuk ajak pergi nak tengok mana tahu kalau ada baju yang berkenan...mulanya kami ke Padini Bukit Indah...giler ramai orang yang datang menyerbu hari pertama sales tu...lastnya tak jadi nak memilih disebabkan tengok orang dok beratur panjang nak membayarnya...memang parah kalau nak menunggu turn kita...terus tak jadi kami window shopping jer la...


Hari kedua sale kami ke Aeon Dato Onn pula...cuba survey kalau tak ramai bolehlah cuba-cuba masuk ke sini...bila tengok taklah sesak sangat dan kaunter pembayarannya pun okay jer...maka berpusing-pusinglah melihat mana yang berkenan di hati...


Dapat juga sambar baju untuk mama...baju hubby tak ada yang berkenan di hati jadi lastnya pergi survey kat kedai CoCo jer...kat sini dapatlah hubby memilih baju yang berkenan di hatinya...dapat juga 5 helai t'shirt yang berkenan kat kedai Coco ni...


Dapatlah juga mama 2 helai baju blouse kemaja dari Padini ini...yang lain-lain semuanya tak berkenan...fesyen anak-anak muda sekarang memang tak reti nak layan...



10 comments:

  1. Replies
    1. betul tu anum...mmg berbaloi2...

      Delete
  2. wah mama...betsnya..tak gaji lagi..so tak boleh nak masuk padini

    ReplyDelete
  3. alaaa... selalu tak sempat kalau sale padini.. hukhuk
    next time lah pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu next time mesti ada lg...

      Delete
  4. Assalamualaikum wrmbth & Salam isnin sis Mszul

    Maznee doakan semua urusan kita lancar dan di rahmati Allah

    Baju brand padini memang sedap kainnya

    suami maznee pun suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam n selamat pg maz...mmg betul tu..

      Delete
  5. sempat juga grab ari tu.. tabi brand outlets punya. hehe

    ReplyDelete