08 November 2017

# jenjalan # makan2

CHICKEN RICE SHOP | MAKAN TENGAHARI

ASSALAMUALAIKUM...

Kali ini anak-anak nak belanja makan lagi di Chicken Rice Shop Aeon Dato Onn pula...hubby mama memang suka kalau makan kat Chicken rice shop ni...walaupun mama tak makan ayam tapi layankan juga...mama makan sayur jer la...jadi vege pulak hari ini...


Sebelum makanan yang diorder sampai kami sempat berselfie dahulu...


Anak dan mak selfie juga...


Ayah dan anaknya...sibuk sangat semuanya menghadap handphone..


Makanan yang ini sampai dulu...jadi snap gambar yang ni dulu la yer...nak makan tunggu semua setnya dah sampai...


Okay dah sampai semua set makanan nasi ayam ni...bismillah jom kita makan...paling suka kerabu mangga tu...sedapnya hingga tak terkata...


Alhamdullilah !! kenyang perut...lauk vege tu semuanya mama bedal...kerabu, sup sayur + fish ball dan sayur chap choi mama yang habiskan...licin pinggan semuanya...nak jilat jari tak boleh nak jilat sudu tu malu pulak...apa-apa la janji perut dah kenyang ni...


Last sekali anak-anak yang membayarnya...terima kasih anak-anakku sebab sudi belanja mak dan ayah makan selalu...semoga anak-anakku dimurahkan rezeki selalu dan selalu belanja mak dan ayah makan kat luar yer...


p/s lain kali kita datang lagi yer...

6 comments: