11 September 2017

# info

BERINGIN BY MARINERS CAFE

ASSALAMUALAIKUM...


Nak makan dekat luar tapi rasa macam nak makan dekat rumah? Of course la dekat Port Beringin by Mariners Cafe yang bertemakan garden dan suasana rumah. Mungkin ni la port yang korang tercari cari selama ni dengan harga berpatutan dan kualiti food yang sememangnya terjaga habis. Jom lepak dekat Port Beringin by Mariners Cafe!
Menu yang korang patut cuba! 

1. Lamb Pie
2. Captain Fried Rice 
3. Corned Beef Fried Rice 
4. Lamb Chop 
5. Nasi ayam Penyet Berempah
6. Mee goreng mamak 
7. Pisang Cheese dari B.LO.C (Yang dulu nya beroperasi di South Key, kini berpindah ke Port Beringin by Mariners Cafe)


📍 No. 28, Jalan Beringin, Melodies Garden, Johor Bahru 
🚩 Belakang Holiday Plaza
🚗 [Waze] "Port Beringin"
☎️ 011 - 1339 9958 / 07 - 330 5932
 12.00 Tengahari - 11.00 Malam (Isnin - Khamis) 
 4.00 Petang - 12.00 Malam (Jumaat - Ahad)
*DITUTUP pada hari Rabu









3 comments:

  1. sesekali makan macam ni sedap kan Mama...SA dah hampir 2 minggu takde selera makan...

    ReplyDelete