13 September 2017

# Legoland

5Th BRICK-VERSARY LEGOLAND MALAYSIA | AKTIVITI MENARIK

ASSALAMUALAIKUM...
Haii semua....hari ni mama nak cerita apa yang menarik sedang berlaku di legoland...minggu lepas mama dan JDT Blogger dapat media invitation ke sana jadi bermacam-macam aktiviti yang menarik jika kita mengunjungi legoland sekarang...jom kita tengok aktiviti yang ada di sana...promosi.aktiviti ini diadakan sempena ulangtahun ke 5 legoland...21 Ogos sehingga 30 September 2017 Legoland Malaysia memberikan pelbagai aktiviti dan promosi untuk semua peminat Lego juga para pengunjungnya....



Banyak aktiviti yang disediakan di Legoland...

Show Guide

Antara aktiviti menarik sepanjang 5th Brick-Versary Legoland 2107

POWER DANCE TUTORIAL @THE BEGINNING
Daily | 9.30am-10am


BRICK-VERSERY GOODIES COUPON
 Kita akan diberi kupon ini di pintu masuk legoland dari 1st - 30 September 2017...Gores dan lihat apa yang akan kita dapat...mama dapat voucher makanan 10% dan Special Meet & Greet with Legoland Costume Character. Bolehlah pergi sekali lagi nak reedem coupon ini pula...


 BUILD OUR GIANT BIRTHDAY CAKE
Daily 10am- 6pm
Boleh uji minda anak-anak untuk mencantumkan brick lego yang disediakan disini...bila dah siap ada hadiah untuk anak-anak..jangan risau yang tak berjaya pun akan dapat hadiah juga tau...

SPEED BUILDING CHALLENGE
@LEGO CITY STAGE HOLDING AREA
Daily | 11.30am. 1.30pm 4.30pm
Weekends.Public and school holidays | 5.30 pm


JUMBO MINIFIGURE TRADE @ THE BEGINNING
Daily | 1.00am - 10.30am 12.00pm - 12.30pm
2.30pm -2.30pm 4.00pm - 4.30pm
Weekends, public and school holidays | 5.30pm-6.30pm

SPOT THE MINIFIGURES TRADE- I LOVE LEGOLAND
PARK-WIDE
Daily | 10am - 6.00pm


BRICK-DANCE PARADE @ LEGO CITY
Daily | 3.45PM

CHARACTER DANCE SHOW @ LEGO STAR WARS MINILAND
Weekends, public and school holidays | 4.00PM
Bolehlah bawa anak-anak join sekali dance dari semua character yang menari di sini...Boleh juga bergambar bersama-sama watak yang ada..pasti anak-anak gembira melihat persembahan dari mereka...

sumber gambar ini dari Herneenazir

AWESOME PARADE @THE BEGINNING
Weekends,public and school holidays | 4.00PM

THE BIG PARTY@THE BEGINNING
15 , 16 ,17 SEPT | 6.00PM - 6.45PM
Korang pasti nak tunggu yang ini...pada kawan-kawan yang tak boleh masuk ke Legoland boleh melihat persembahan dari staff Legoland ini di ruang legar Legoland pada hari yang tertera di atas tu...jom kawan-kawan kita meriahkan suasana...



Kalau nak menang limited Edition 5th Brick -Versery Badge...hanya tuliskan jawapan di ruangan yang disediakan di broucher yang kita dapat di pintu masuk tadi...kalau jawapan yang diberikan betul maka dapatlah Limited Edition 5th Brick-Versery Badge tu...

1- PROMOSI DI MATTA FAIR dengan DISKAUN SEHINGGA 50%
-Nikmati 12 bulan kemasukkan tanpa had ke LEGOLAND theme park dengan harga RM195
-Beli tiket sehari serendah RM 115
-Pakej keluarga di Hotel Legoland dengan penjimatan sebanyak 30 % .Nikmati satu malam penginapan di Hotel LEGOLAND termasuk sarapan pagi dan dapatkan dua hari  kombo tiket untuk 5 orang.

2-SUPER DUPER DEAL
-Semua penduduk Johor boleh mendapatkan special pass untuk tiket sehari seperti di bawah ini

Awesome pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 195

Premium Annual Pass
Super duper Flash Deal untuk kanak-kanak dan dewasa -RM 295
mengikut terma dan syarat ye.

 Pada yang ingin mengetahui info lebih lanjut sila tekan SINI

Web Site : www.legoland.com.my
Instagram :  @legolandmalaysia


1 comment: