12 September 2017

# info sihat

10 FACE MASKS FOR GLOWING SKIN

ASSALAMUALAIKUM...


10 FACE MASKS FOR GLOWING SKIN

-OLIVE OIL WITH BAKING SODA AND HONEY
-AVOCADO AND HONEY MASK
-STRAWBERRY WITH YOGURT MASK
-BANANA AND HONEY MASK
-GRAPEFRUIT WITH EGG WHITE MASK 
-OAT MEAL AND HONEY WITH CHAMONILE TEA
-ALOE VERA AND HONEY
-TURMERIC AND SANDALWOOD MASK
-PAPAYA AND HONEY
-ORANGE PEEL AND HONEY



2 comments:

  1. wahhh.. info baagus ni.. TB pun tengah start berjinak2 dengan mask dah sekarang ni.. almaklumlah.. umur makin emningkat.. kulit pun dah x anjal.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete