HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, June 20, 2017

BUAH NENAS DALAM GROUP WHATSAPP

ASSALAMUALAIKUM...
Aduh !! budak-budak sekarang ni nak beli nenas sebiji pun nak tanya mak ayah dalam group whatsapp family...buat lawak jer la anak-anak mama ni...semakin moden dunia it sekarang ni....tapi elok juga bertanya dari tak tahu kan...bila dah bertanya perkara tu akan jadi lebih senang dan mudah....mak-mak kita dulu pun ada cakap jangan malu bertanya nanti sesat jalan...betul sangatla kata peribahasa orang dulu-dulu ni...tak kisahlah anak-anak janji perkara yang dilakukan itu betul dan benarnya...nasib la kenal mana satu buah nenas tu kalau hantar whatsapp tanya buah nenas yang mana satu memang nak kena cubit-cubit jer bila sampai rumah...


Dah ambil nenas tu pun masih nak tunjuk dan tanya okay ke tak...okay jer la anak-anak janji buah nenas....

p/s anak-anak ni kekadang bila teringat memang nak ketawa dibuatnya...

1 comment:

  1. haha..saya pun selalu buat macam ni.nak beli barang untuk masak memang kena tanya mak dulu

    ReplyDelete