HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Friday, February 24, 2017

JDT BLOGGER : FIRST TIME JUMPA

ASSALAMUALAIKUM...
Semenjak mama join dalam JDT BLOGGER Group ! inilah kali pertama mama dapat jumpa ahlinya yang lain...semalam 4 orang wakil dari group ini ada join event di Aeon Bukit Indah !  jadi dapatlah kami berjumpa...ahli yang mama dapat jumpa dan hadir semalam adalah Hernee Nazir, Helmi Julia dan Yaya Cendana...memang happening sangat rasanya walaupun first time jumpa...semuanya sporting dan peramah...okay ! next time kita jumpa lagi yer dalam program yang akan datang ni...


Kalau dah ada event macam ni perkara paling penting kena dilakukan adalah ambil gambar banyak-banyak...perkara wajib sekali bagi blogger-blogger semuakan...


Masa makan pun kami sempat juga berposing sakan...klik sana klik sini yer..


Inilah wakil blogger dari JDT BLOGGER..mereka adalah blogger Herneenazir, blogger Helmijulia dan blogger Yayacendana..tak sangka Yaya Cendana comel loteh jer orangnya...macam student form 5 la...sori yer Yaya pengakuan ikhlas dari kak mama ni...memang best dapat jumpa you all semua dan berkenalan dengan adik-adik comel bertiga ni...


Mama dan Herneenazir...Hernee memang sporting dan peramah orangnya...selesa bila dapat berbual-bual dan beramah mesra dengannya...


mama dan Helmijulia...Ju pun mesra dan sporting orangnya...memang best dapat jumpa dan berkenalan dengan semuanya...


mama diapit oleh 2 orang blogger bertudung kuning...ikut tema yang telah diberikan biru,kuning dan satu lagi color lupa pula mama..Hernee yang tak biasa bertudung color kuning nampak menarik sekali hari ini..mama tak bodek yee Hernee tapi memang cun la bila awak pakai tudung color ni..lepas ni jangan takut nak guna color yellow ni yer..

p/s tunggu entri Coco yee...


4 comments:

  1. hahaha..dah kena beli tudung kuning la macam ni hahaha .. happy juga dapat kenal dengan mama.. tak puas berbual hehehe..

    ReplyDelete
  2. tak puas berbual.. nasib tak bawak balik gelang patah hehehe

    ReplyDelete