03 December 2016

# blog

Tukar Hader Blog Yang Baru

ASSALAMUALAIKUM....
Mood macam baik sangat minggu ni..terasa nak tukar hader baru pulak...hader tu dah lama rasanya...jadi kali ni minta anak buatkan hader baru ni...kebetulan anak mama baru habis sem dan sedang bercuti tu yang minta tolong dia buatkan hader baru ni..siap juga dan blog mama berwajah baru sekarang ni...
 

alhamdullilah berjaya juga dapat tukar hader baru kat blog mama hari ni...macam mana kawan-kawan okay tak hader baru mama ni..cuba bagi pendapat sikit....mana tahu boleh tambah mana yang patutnya..


2 comments: