HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Saturday, December 10, 2016

Mencuba Dulu Sebelum Beli

ASSALAMUALAIKUM...
Bila dah penat jenjalan kaki dah mula sengal dan lenguh..hubby pulak nak survey harga mesin urut..apa lagi terus singgah ke kedai jual mesin urut ni...nak survey kena juga testkan.. mana mesin urut yang best...ingat nak beli satu senang nak urut badan bila ada kat rumah...kebetulan ada yang baru nak juga cuba...seronok hubby dapat setengah jam jugalah massage kaki yang lenguh tu..lega juga kaki kami berdua setelah selesai mencubanya...lepas ni boleh sambar satu untuk kegunaan dirumah....







4 comments:

  1. mmg kena test drive... tapi kadang2 apa yg sampai kat rumah tak sama macam yg kita test :-)

    ReplyDelete
  2. memang best kerusi urut ni.. penat2 dari keje/shopping, dapat rehat kat kerusi ni 10 minit rasa segar badan..

    dah follow..jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    Modesty Closet

    jom exchange link nak?

    ReplyDelete
  3. Memang bagus kalau ada simpan satu kt rumah.
    Wp ada sebuah mesin urut ni kt rumah, boleh digunakan seisi keluarga.

    ReplyDelete
  4. bestnya la kalau ada satu kat rumah..

    ReplyDelete