JIRAN TETANGGA

Wednesday, November 23, 2016

Akhirnya Dapat Juga Mister Potato Purple

ASSALAMUALAIKUM...
Dah berkali-kali ingatkan diri bila keluar nak cari juga bendaalah ini...apalah mama ni kan asyik terlupa jer bila dah keluar jenjalan atau ke kedai...semalam bila keluar untuk renew roadtax barulah teringat nak beli sebab opis nak renew roadtax tu bersebelahan dengan 7eleven jadi masa inilah ambil kesempatan mencari "mister potato"color ungu ni...kalau tak dibeli memang akan terlupa lagi nanti....



Memang bestlah rasa sweet mister potato Ungu ini...sekali hadap saja dah habis...sorang seluk dua seluk last-last habis juga...memang best rasanya tu yang laju semacam makannya...next time boleh beli lagi...harganya agak mahal sikitlah dari harga perisa yang lain tu...mahal tapi sedap apa ada kisah kan..


p/s memang sweet rasanya...memang glamor gitu...

4 comments:

DUIT TABUNG