JIRAN TETANGGA

Saturday, May 14, 2016

Tesco Shop Online

ASSALAMUALAIKUM....


Semalam anak mama saja hendak mencuba penghantaran segera pasaraya Tesco ni..memang cukup senang dan cepat penghantarannya...pada kawan-kawan yang ingin mencuba bolehlah ke laman web tesco online..kena tengok juga dimana Tesco yang terdekat dan kawasan penghantarannya...

Anak mama cuma order 3 jenis item saja...percubaan pertama katanya...kalau bulan puasa memang elok juga order online macam ni..tak payah la susah payah berjalan bershopping...hanya order dan tunggu barangan tiba sampai dihadapan rumah kita...Pembayaran akan dibuat secara online dan setelah barangan sampai ke tangan kita bparu payment automatik ditolak terus dari akaun kita..atau buat pembayaran ketika barangan sampai menggunakan kad debit atau kredit...
 

penghantaran akan terus sampai di hadapan rumah...walaupun dengan satu item saja tetap ianya boleh dihantar sampai ke rumah kita...servis yang baik buat kita yang sentiasa sibuk dan kekurangan masa..Untuk bulan puasa nanti memang nak gunakan servis penghantaran online dari pasaraya Tesco ni...

p/s selamat bersoping semua..



1 comment:

  1. menarikkan. x payah bersusah sesak di jalan. jimat masa ..kan mama

    ReplyDelete

DUIT TABUNG