JIRAN TETANGGA

Thursday, April 14, 2016

Mencari Idea Mendeko Lampu

ASSALAMUALAIKUM...

Susah juga kalau dah tak ada idea nak mendeko ni...pada kawan-kawan yang ada idea tu cuba kongsikan dengan mama di sini...mana tahu idea dari kawan-kawan dapat mengurangkan kebuntuan idea dalam kepala otak mama ni...macam mana nak buatkan lampu sisi ini nampak lebih cantik dan menarik...mungkin dengan ada idea dari kawan-kawan nanti dapat membantu mama untuk mendeko lampu ini..

p/s nak cari idea juga ni..

7 comments:

  1. Biasa tengok ada letak lace atau manik, kosong pun cantik, suka sebab putih :)

    ReplyDelete
  2. kita pun takde idea ni mama...tp suka sangat teko ada group kat fb deco-deco tu..

    ReplyDelete
  3. tegk lampu tu cuba amy serch deco lampunya dgn jeans lama...

    ReplyDelete
  4. Rajin Mass mendeko..
    Kemas jer rumah..
    CH ni tengok mood jugak :)

    ReplyDelete
  5. Ini macam ada sesuatu yang menarik yang boleh dideco ni... Nampak dalam bayangan macam English Style gittew...

    ReplyDelete
  6. mama cuba gunakan teknik decoupage untuk hias lampu ni..bertemakan english cantik sebab dia dah berwarna putih tu :)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG