JIRAN TETANGGA

Monday, April 25, 2016

Check In Di Suri Homestay

ASSALAMUALAIKUM...
Memang seronok kalau sesekali dapat pergi bercuti bersama keluarga...sebenarnya dari tahun lepas lagi anak mama dah booking Suri Homestay ni...kononnya nak pergi dari tahun lepas tapi bila nak booking jer dah full jadi terpaksalah kena cari hari yang masih kosong...sentiasa fully booking Suri Homestay ni..jadi anak mama ambil keputusan kami booking pada hari bekerja saja...lebih best jenjalan pada hari orang lain bekerja..tak padat macam hari bercuti...teringin juga nak buat family day di sini tapi masih dalam perancangan family semua nanti...


Pada kawan-kawan yang teringin bercuti ke Melaka bolehlah mencuba SuRi Homestay ini..memang memuaskan hati...nak buat family day pun boleh...semuanya ada disediakan di sini...nak mandi kolam,nak berbbq ke,nak bermain ping pong ke,nak buat aktiviti di tepi pantai pun boleh hanya beberapa minit saja dah sampai ke pantai..di bawah ini semua kemudahan yang ada di sini...

Kelengkapan di Suri Homestay
-Rumah bersaiz Semi D satu tingkat mempunyai 5 bilik tidur berhawa dingin
-Kolam renang peribadi
-3bilik air/mesin basuh/sterika
-Dapur dan ruang makan yang lengkap dengan peralatan memasak/dapur gas/peti ais/cerek/periuk nasi dan kelengkapan semuanya
-LCD Tv/Astro (Byond super pack) Sofa
-Laman luas dan sesuai untuk party BBQ serta kelengkapan set BBQ gas


Halaman depan homestay...
 meja untuk bersantai juga di sediakan dan meja untuk bermain ping pong pun ada...


Ruang tamu yang luas dengan besar...senang untuk berehat jika terdapat ramai ahli keluarga bila ada aktiviti hari keluarga...


ruang tamu yang besar dan luas...


pandangan untuk ruang makan...


 Di dapur semua peralatan untuk memasak ada disediakan...


peti ais,pinggan mangkuk,periuk semua ada di sediakan...


ruangan makan


Bilik utama


Bilik ke 2


Bilik ke 3..


Bilik ke 4..


Bilik ke 5..

Untuk kawan-kawan membuat tempahan bolehlah menghubungi/whatsapp
011-11704430(RIZAL)

Rate bayaran : 
Hari Biasa : (Isnin- Khamis)RM400(2Hari 1Malam) RM750(3Hari 2Malam)
Hujung minggu/Cuti sekolah/Cuti Umum RM450 (2hari1Malam) RM850(3Hari 2Malam)
Caj tambahan untuk set BBQ RM50


Alamat : No,2 Jalan AP 12, Taman Alai Perdana,
Crystal Bay,75460,Melaka




5 comments:

  1. nampak mewah... super nice homestay

    ReplyDelete
  2. memang terbaik..sangat nampak selesa luas homestay ni

    ReplyDelete
  3. Oh... kat Melaka kisahnya
    Puas hati tengok kelengkapan diberikan.

    ReplyDelete

DUIT TABUNG