JIRAN TETANGGA

Thursday, December 24, 2015

Sibuk Dengan Cucunda

ASSALAMUALAIKUM...
Ramai blogger mengadu kebelakangan ini pasal follower mereka ramai yang hilang...entah kenapalah jadi macam tu kan...mungkin ada masalah dengan laman web blogger ni atau hanya berlaku pada blog yang jarang berupdate kot..entah la mama pun kurang tahu..blog mama pun salah satu yang terkena tiba-tiba follower jadi susut dan terus hilang entah kemana agaknya...biarlahkan semua itu..janji apa yang kita lakukan atau tulis kat blog ini jadi ingatan,kenangan dan bermanafaat untuk semua...bukan semua follower kat blog kita datang singgah baca entri kitakan..

Lama juga tak menulis panjang-panjang kat blog mama ni..rasa macam dah beku kepala otak ni..tapi bila teringat balik blog mama yang tak seberapa ni rasa macam sayang pulak nak dibiarkan begitu saja...kebelakangan ni mama sibuk dengan cucunda kesayangan..sentiasa sibuk dari buat kerja rumah juga melayan cucuanda mama ni..walaupun sibuk tetap juga nak postkan entri di sini..cucunda mama pun dah semakin membesar dan dah mula aktif sesangat..tu yang kekadang terpaksa melupakan sekejap blog mama ni...
Kekadang tu semakin malas juga nak update blog biasa-biasa mama ni..kalau dah semakin lama semakin malas la jawabnya..tinggal lama-lama semakin bersarang dan bersawang la nanti...tak kisahlah apa-apa pun. mama pun bukannya blogger tegar pun hanya sekadar blogger biasa-biasa aja...pada yang sudi singgah ke sini mama ucapkan berbanyak-banyak terima kasih la...jangan marah yer kalau mama lambat membalas balik kunjungan dari kawan-kawan semua..In sha Allah jika ada masa kelapangan mama akan singgah berkunjung juga ke blog kawan-kawan semua...


3 comments:

  1. tulah...follower saya pun berkurangan jugak..tapi takpelah kan..kekadang tu saya pun malas jugak nak update blog.seronoknya golek2 dengan cucu... :)

    ReplyDelete
  2. Teruskan menulis mama...biarpun cuma sekali seminggu..janji dibuat berterusan...

    ReplyDelete
  3. shawal singgah + follow sini ye.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete

DUIT TABUNG