JIRAN TETANGGA

Wednesday, October 21, 2015

FUYOOO !!! GGIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

ASSALAMUALAIKUM...


klik banner untuk join
FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015
Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email
Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care
Follow Instagram :

jom kawan-kawan kita join ....mama tag
1-Kak Zakie
2-Nurul Izwa
3-Ana Jingga


8 comments:

  1. mama macam mana nak copy code ni?tak tekan n copy yg mane?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum izwa...kena copy kat blog mama darwiish ni...yg dlm petak kat bawah sekali tu...
    p/s tekan left pastu ada color biru pastu tekan right n copy...paste tu letakkn kat blog...klik HTML dulu pastu pastekn..

    ReplyDelete
  3. Alahai Mas kakak ni manalah ada fb ac lagi
    Lama dah kakak tak berFB bagai
    Kakak cuba sikit aktif dgn blog aje... (kalau cuti blog pun cuti)

    Apa-apa pun thanks a lot for the tag and remember akak ni

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum....

    Semoga berjaya yer Mama...

    Singgah & komen sini juga...

    ReplyDelete
  5. Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  6. Good luck
    Singgah bw kat sini (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum :-)
    Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
    Stay keep in touch :-)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG