JIRAN TETANGGA

Friday, June 26, 2015

Rezeki Bulan Ramadhan Dari Nuffnang

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Alhamdullilah !! rezeki di bulan Ramadhan dari Mr.Nuffnang untuk blog mama ni...bertambah-tambahlah duit tabungan blog mama ni...banyak juga CPUV yang masuk dan terima kasih juga buat teman-teman alam maya yang tetap datang menyokong mama juga Mr.Nuffnang yang memberikan CPUV kat blog mama ni..

CPUV 22 jun adalah rezeki pada hari lahir mama...diantara CPUV yang diiklankan disini adalah 2 iklan dari Umobile Blogger Ambassador...2 iklan yang diklik adalah dari Nando's Sedap Sangat Ke...2 iklan dari Resort World Sentosa...2 iklan dari OLDTOWN White Coffee...dan 1 iklan dari Shell Heliz 'Love My English"...

p/s puasa ke 9..

10 comments:

  1. alhamdulillah mama,banyak yang on going tu...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki ni mama, semoga terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  3. Syukur atas rezekiNya.Mama jgn lupe sedekah click kat "Blog Baru Nak UP" saya yerr (BBNU)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Rzeki mama. Dpat mkn bsaq la lpas ni... Sy x pnah tngok akaun nuffnang sy.. Ado ke tdak. Xtau la

    ReplyDelete
  5. Mama... tahniah ye.. rezeki anak2 jugak... heheh.. happy blogging mama.. saya pun baru nak aktif balik ni... dah tak reti dah mcm mana nak join .. huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah murah rezeki mama... :D

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wbth...

    Syukur...ni yg jeles ni,,,,,,bg petua sikit pada TA boleh sis..???

    ReplyDelete
  8. Wah...pandainya nuffnang...x berapa pandai lagi bab nuffnang ni...

    ReplyDelete

DUIT TABUNG