JIRAN TETANGGA

Tuesday, May 19, 2015

Layan Buku Bila Nak Tidur

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Bila nak tidur jer mesti nak cari buku untuk dibaca...bukan apa nyer saja nak cepat lelapkan mata mama ni...dapat baca 2 dan 3 bab pun dah cukup baik..lepas tu bolehlah tarik selimut dan tidur...kekadang tu boleh terus terlelap tanpa sedar..okay la kawan-kawan sekejap lagi mama dah nak sign out yer...assalamualaikum dan selamat malam semua..


2 comments:

  1. Rajinnya membaca sebelum tidur...kalau sue, memang terus lelapkan mata..lagi2 ade anak kecil, baru nak selak buku..die tlg tutupkan buku!


    Nak free vitamin tak?
    Jemput singgah ke blog saya:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/free-vitalea-untuk-ahli-baru-shaklee.html

    ReplyDelete

DUIT TABUNG