JIRAN TETANGGA

Sunday, May 31, 2015

Alam Maya Alam Nyata

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Semalam 30 Mei mama telah ke Boat Noodle Sutera Mall di Sutra Mall...tujuan ke sana adalah atas pelawaan blogger Sis Lin untuk berjumpa sambil tu ada satu job food review buat blogger Johor...sambil makan sambil berseronok bersama-sama... dapat berjumpa dengan beberapa orang mama blogger Johor ni pun dah cukup terasa bestnya...

Inilah kali pertama mama dapat berjumpa dengan mereka tapi dah boleh rasa kemesraan,keramahan dan sporting mereka bila dapat berbual bersama-sama..terima kasih buat blogger Sis Lin,Ayu (Citarasa Rinduan) dan blogger Seri Kandi Tanah Jauhar...bersama-sama semalam dapat memberikan keseronokan dan dapat memeriahkan suasana... u all memang the best la..sepatutnya ada lagi blogger Johor yang sepatutnya hadir tapi disebabkan ada sesuatu halangan mereka tidak dapat hadir semalam...

oh yer review tentang Boat Noodle lepas ni yer...






4 comments:

  1. manager boat noodle tu sampai je JB buat keje ek... rajin sungguh tau...

    ReplyDelete
  2. boat noodle tak pernah makan lagi

    ReplyDelete

DUIT TABUNG