JIRAN TETANGGA

Friday, April 3, 2015

Entri Broframestone Untuk Mama

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Terima kasih pada kawan-kawan yang mengucapkan tahniah pada mama tempohari...berlambak-lambak like yang mama terima di facebook terutamanya dari teman-teman alam maya...suka sangat mama dengan like yang banyak itu...mama telah pun memuat turun gambar dan update status kat fb pada 1 April lalu bahawa besar kemungkinan mama bakal mendapat cucu kembar pada akhir tahun ini...terima kasih teman-teman alam maya yang sanggup like satus kat fb mama...doakan juga kehamilan anak mama ini dipermudahkan yer..

Inilah juga ucapan terima kasih mama pada blogger retis kita ni yang telah menulis entri tentang mama yang bakal menerima cucu kembar ini..kalau kawan-kawan nak tahu siapa blogger itu bolehlah ke blog beliau tekan sini...terharu juga la sebab dengan entri ini dapatlah kiranya mama berkongsi kegembiraan mama ini bersama-sama teman-teman alam maya ini...In sha Allah akan mama ingati semua teman alam maya mama selagi nyawa dikandung badan...moga ikatan ukhuwah diantara kita akan tetap terus terjalin selamanya...

p/s 1 April org sibuk pasal GST mama pulak sibuk pasal cucu kembar pulak...

7 comments:

  1. OOohh.. kakak baru tahu nak dapat cucu kembar
    Bestnya.. nampak gaya akhir tahun bermulalah menjaga 4 anak-anak comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam kakzakie...alhamdullilah kak rezeki tahun 2015 ni...mekacih betul tu akhir tahun jadi meriahlah rumah ni...:)

      Delete
  2. salam mama,wah..dah masuk dlam blogretis la...hehehe..by the way tahniah for cucu kembar yang akan lahir nanti...

    ReplyDelete
  3. Mama ada anak yang single lagi kan he...23x

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum bro...ada bro kenapa...mesti ada apa2 ni...:)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG