23 May 2014

# sukan

Tetap Nombor Satu

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Jejari tangan menaip tapi masih sempat juga nak pandang tv kat tepi ni...nak juga tahu siapa yang bakal menang untuk games kali ni kan tapi kalau tengok gaya Dato Lee Chong Wei masih lagi mendahului setiap games kali ini...

mudah-mudahan Malaysia akan mara ke pusingan akhir nanti...marilah kita doakan Dato Lee Chong Wei dan group Malaysia boleh menang malam ini dan akan mewakili Malaysia ke pusingan akhir Piala Thomas nanti..
Gud luck Malaysia...

4 comments:

  1. moga2 dorang berjaya bawa balik Thomas Cup tu ke Malaysia balik... Amin33.. hehe...semangat ni

    ReplyDelete
  2. lee chong wei tetp dihatiku..hehe..

    ReplyDelete
  3. mudah-mudahan kan mama :)

    ReplyDelete
  4. Salam Mama Maszull.

    Lama x komen blog mama.. Selalu jadi silent reader je.. Hihi

    Btw, sy tag mama ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-alynn-nyzaa.html
    Kalau ada masa free jemput join ye ^^
    Thanks.

    ReplyDelete