27 February 2014

# info

Gambar Jambatan Pulau Pinang Kedua

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Jom kawan-kawan kita lihat beberapa gambar menarik Jambatan Kedua Pulau Pinang...kredit gambar dari blog HasruHassan...


















 p/s nak juga melaluinya bila dah boleh digunakan nanti...

13 comments:

  1. dah more than 2 years tak jejak penang, kalau ke sana lagi, bila jambatan kedua ni dah dilancarkan bolehlah try lalu, nak tengok sama tak fiil dengan jambatan pertama...he he he...

    ReplyDelete
  2. akak org penang ke? sy weekend je membe suka ajak pegi shoot gambar kat situ.. sbb setiap hari jumaat sabtu ahad diorang akan buka lampu .. cantik2 :)

    ReplyDelete
  3. wah! da siap rupanyer..hri tu dpt tgk dr flight jer..

    ReplyDelete
  4. x lama lagi dah nk buka.. 1 mac khabarnya..

    ReplyDelete
  5. Assalam.. cantik sungguh gambar2 tu.. klu ke sana nnti, pasti nak lalu juga situ. Salam ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..

    wah cantiknya view jambatan baru tuu... ini mesti pergi juga ni tgk real.. ehe..

    ReplyDelete
  7. cantiknya pemandangan pada waktu malam

    ReplyDelete
  8. cantiknya kan mama. assalamualaikum.

    ReplyDelete
  9. esok perasmian pembukaan.... jemputla datang!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah petang Jumaat Sis...cantik dan indahnya pemandangan pada waktu malam hari...rasa teringin nak lihat secara dekat..

    ReplyDelete