25 January 2014

# cerita grandmama

Air Tangan Anak dan Suami

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hari ni mama relax sikit..tak turun ke dapur sebabnya tukang masak lain dah ambil alih dapur mama hari ini...anak dan hubby dah take over dapur untuk memasak ! tengahari anak ! malam ayahnya pula...masakan anak mama tengahari tadi adalah sup tulang saja tapi telah mama tambahkan dengan mee hoon jadilah mee hoon sup tulang yang yummy...


sebelah malamnya hubby pula turun ke dapur darilah menyiang ketam hinggalah memasaknya...semuanya hubby yang melakukannya sendiri...tukang kacau mama ni cuma tengok saja hari ni...inilah dia hasil tangan hubby mama malam ini ketam goreng bercili...memang best dapat makan hasil tangan anak dan hubby hari ni...sayang u all ketat-ketat...seronoknya mama hari ni ! lain kali bolehlah mama bercuti dari memasak lagi yer...

7 comments:

  1. bestnya kalau dapat cuti masak tetiap hari..hehe :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya..... sekali sekala nak jugak cuti memasak kan. hehe

    ReplyDelete
  3. mama sedapnya... ketam tu..
    syoklah boleh cuti masak...

    ReplyDelete
  4. Sweetnya hubby akak. Hehehe

    ReplyDelete
  5. untungnya mama bila cik abang terror d dapur..boleh dapat cuti memasak

    ReplyDelete
  6. wahhh terbaik...bestnyalah mama yer...hihihi

    ReplyDelete
  7. syoknya bertukar tukar chef

    ReplyDelete