21 January 2013

# family.cerita

Sentuhan Pertama

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Hari ini anak mama mendapat tempahan kek pelangi pertamanya...tak tahulah macam mana penerimaan pelanggan pertama ini nanti...moga dia akan memberikan tindakbalas yang baik dan akan dapat memberikan semangat untuk anak mama meneruskan apa yang ingin dia usahakan selama ini.. 


inilah sentuhan hasil tangan anak mama yang pertama dan inilah juga kek pelangi yang dihasilkan dari apa yang pelanggan tu nak pada kek ni...semoga dia berpuas hati hendaknya..


inshaAllah jika ada rezeki anak mama ingin membuka kedai kek beliau sendiri dan mama hanya mendoakan agar anak mama beroleh segala apa yang dihajati itu akan tercapai jua InshaAllah..jika berkesudian mama mohon kekawan follow blog gadissathome dan like page FB Gadisathome Bakery.. 


kek yang terdahulu dibuat ...

19 comments:

  1. hehe..Gadis mmg pandai buat kek..leh berjaya ni.. tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum husna...mekacih yer...;)

      Delete
  2. wow cantiknye.walaupun sentuhan pertama anak mama tp mcm dah berpengalaman lama.

    ReplyDelete
  3. wah mama blh buat ke?hebat2....blhh buat bisnes...sila2 teruskan mama..

    ReplyDelete
  4. Salam Mama...

    dah lama Kancil ndak singgah sini...mohon maaf eya mama...cantik kek dia..macam mahu minta dihantar je nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam kancil...dah lama x dengar cite...mekacih yer...:)

      Delete
  5. Nk tempah boleh? Teringin

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam yan...boleh apa salahnya kan...:)

      Delete
  6. Salam mama..
    wah..cantiknya kek yg anak mama buat tuh...semoga usaha beliau mendapat sambutan inshaallah.

    ReplyDelete
  7. anak mama yang mana?? yang ada baby tu ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam dkna...betul tu anak mama yg dah ada baby tu...:)

      Delete
  8. pandai laa tu mama..kalo cheqkaq jadi pelanggan pertama dia tu mesti repeat order lagi nanti2..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. cantiknya kek ni.... pandai anak mama...
    hari ni saya cuti, td ada terbaca akak komen.... kalau sempat bukak blog saya baca.. kalau tak sempat akak tinggalkan link yer nnt...

    ReplyDelete
  10. cantik mama.... dan lebih cantik kalau dapat dibelah dan dirasa...... he3

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhhh. nmpk sedap kek yg di bwh skali tu. hee.

    ReplyDelete