25 January 2013

# besday blogger # besday girl

Selamat Ulang Tahun Buat Blogger Gadis Bunga

SALAM 1 MALAYSIA 
Hari ini mama ingin mengucapkan selamat hari lahir buat blogger Gadis Bunga yang ke berapa ?? maaf mama masih tak tahu yer...apa-apa pun semoga Gadis Bunga akan bergembira menyambut ulangtahun kelahiran hari ini yer...

Disini mama ingin mendoakan semoga Gadis Bunga dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki selalu,sentiasa berjaya dalam apa jua kerjaya yang dilakukan,sentiasa dibawah lindungan Allah dan ingatlah kedua-dua ibubapa Gadis Bunga hanya kerana merekalah Gadis Bunga hadir ke dunia ini yer InshaAllah... Amin



14 comments:

  1. Salam Jumaat....dan selamat menyambut ulang tahun juga untuk si Gadis Bunga..... :D

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun utk dia

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir gadis bunga..

    mama, lulu singgah sini :)

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulang Tahun GB...

    ReplyDelete
  5. Kakak baru wish thru phone buat dia pagi tadi. Sekarang dia balik jumpa keluarga - nak celebratelah tu:)

    ReplyDelete
  6. Selamat ulang tahun buat gadis bunga...

    ReplyDelete
  7. Gadis bunga ni anak KakCik kan? [agak je]. Hehe. Happy bday Gadis bunga.

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir tuk beliau ;-)

    ReplyDelete
  9. Nak wish utk GAdis Bunga jugak la...
    happy birthdy to yo....
    dedicate lagu Gadis dan Bunga oleh Rahimah Rahim..
    lalalal....

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir gadis bunga.....

    ReplyDelete
  11. selamat hari ahir gadis bunga ;D

    ReplyDelete
  12. salam mama...

    saya terharu sebab mama sudi buat entry birthday untuk saya ni. terima kasih banyak.. :D

    thanks for the doa dan nasihat mama untuk gB. muah!! :D

    ReplyDelete
  13. slmt ulangtahun buat gadis bunge. :)

    ReplyDelete