14 January 2013

# cerita # family

Annual Pas Dah Siap

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Dah dapat pun annual pas masuk ke Legoland untuk mama dan hubby...pas ni sebenarnya diberikan pada staff Legoland dan 2 lagi percuma untuk family terdekat...memandangkan anak mama masih single belum berkahwin lagi jadi pas tu diberikan untuk mama dan hubbylah...

lepas ni senanglah mama dan hubby nak masuk jenjalan di Legoland tu ! bila-bila masa pun boleh digunakan pas itu selagi anak mama masih bekerja di sana...dengan menggunakan pas ini juga mama boleh mendapat 25% diskaun apabila hendak membeli barang-barang cenderahati dan makanan di  sana dan diskaun ini hanya diberikan untuk staff Legoland saja...


19 comments:

  1. bestnya..jeless tau..hihi

    ReplyDelete
  2. Selamat berlegoland mama maszull... hehe..

    ReplyDelete
  3. as-salam mama:D
    pergi johor kena carik mama la nanti ye ;D


    eh..eh..tarikh lahir dato ct la mama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam qaseh...bpleh apa salahnya...yer la mama pun x perasan...:)

      Delete
  4. Assalamualaikum mama.. Wah! untungnya ada anak keje kat sana.. Ade keje kosong tak ? Heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum misz....biasa jer... ada kot utk pengambilan staff utk taman tema dia...:)

      Delete
  5. Assalamualaikum.. Mama. Wahhh bestnya.. hari2 Mama leh pergi Legoland. Boleh pinjam ni pas nya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam wie... biasa jer ....hehehehe..:)

      Delete
  6. untung la ada annual pass. hari2 pon leh gi. hoho

    ReplyDelete
  7. best nyer mama...nak pinjam boleh ???? he3....

    ReplyDelete
  8. seronoknye... boleh dapat murah...

    ReplyDelete
  9. syok nya...PM teringin juga nak bawak Mifz pergi Legoland tuh...

    ReplyDelete
  10. nak pinjam kad tu boleh tak??hehehehe

    ReplyDelete
  11. wahh..untung tull..sy teringin gak nak bawak anak2 berjalan ke sana tapi kena kumpul budjet dulu..hehehe

    ReplyDelete
  12. seronoknya ada pass...bila2 masa boleh p...insyaAllah, cik lynn pn akn ke legoland gk nanti...

    ReplyDelete
  13. wahwah. sonotla mama ye. boleh tak kalau org lain pinjam. hehe.

    ReplyDelete