HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, September 4, 2012

Legoland Entry Bergambar Part 1

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Aduh!!! penatnya berjalan di Legoland tempohari...memang best tau dapat masuk Legoland ni dan dapat jejalan di dalamnya... tak rugi la beli tiket mahal-mahal tapi puas hati dok ambil gambar sakan di dalamnya...

memang cantik dan menarik ciptaan bangunan-bangunan dari Lego ni...banyak betul tempat-tempat yang menarik dapat kita lihat di sana...pada yang ingin pergi ke Legoland ini bolehlah datang ke Nusajaya Johor ini...jom kita layan gambarnya yer...

tempat jualan tiketnya...


pintu masuk Legoland...


tempat masuk n cek tiket...

sempat bergambar tu...

bergambar lagi...



bangunan repilika daripada lego...

memang cantik...

keretapi...



menara berkembar Petronas...KLCC







mak buyung pun ada dek jenjalan di Legoland tarikh bersalin pun jadi tercepat...

mama n hubby memang x lepas peluang nak bergambar...


p/s tunggu part 2 pula...

27 comments:

  1. Wah...bestnya. Bila lah bley sampai sini. Beso betul KLCC nyer lego tu.

    ReplyDelete
  2. dya lm smpi lgik kak..bizi memanjang..akk share lh pic kt sini lg iyer..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mama.. seronoknya tengok gambar2 mama ni.. Ros nak tanya, tiketnya berapa RM ye?.. macam berminat je nak ke sana. hihihi.. kalau g JB jumpa asbend nanti, boleh lah pergi kot....

    ReplyDelete
  4. ramai dok berceghita sakan pasai legoland ni..
    huhu
    thun bila la dapat prgi..ciksu baru je pindah balik kl blan mei hari tu..
    npe dorang baru buka..sedeynya

    ReplyDelete
  5. fuh yoo... dah siap dan cantik laa... bila la dapat dtg sana....

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dah pegi legoland..

    ReplyDelete
  7. wah..nampak real betul bangunan2 tu...

    ReplyDelete
  8. best nyer...... cantik sangat tempat tu.... nak pi lah satu hari nanti......

    ReplyDelete
  9. eh mama dh masuk ker?wahh bestnya..xsbr nk p tgk2....hehe..bp erk msuk

    ReplyDelete
  10. bestnya mama..bangga kan ada legoland kat malaysia

    ReplyDelete
  11. mahal betul tiket dy kan kak.
    mesti kagum kan

    ReplyDelete
  12. sweet couple....lego mama n hubby , terbaikkk!

    ReplyDelete
  13. wahhh, seronoknya mama... ada masa saya pun kepingin nak melnacong ke lego land ni

    ReplyDelete
  14. aduh... bestnya.. insyallah ada rezeki nak gak jejakkan kaki ke sana..

    ReplyDelete
  15. best nya..siapa dok JB mmg leh pegi sgt hehe

    ReplyDelete
  16. legoland kat johor kan ? my hometown ! ade niat nak pergi .. huhu tiket brp harga utk budak2 & dewasa ? hehe

    ReplyDelete
  17. Oo..patut le bersalin cepat. Cucu mama dah tak sabar nak pegi tgk legoland jugak ni. Heheh.Syoknya legoland.

    ReplyDelete
  18. Bestnya... kalau anak-anak saya tengok mesti teruja ni....

    ReplyDelete
  19. salam mama.. lama Queen x singgah sini. Blog Queen pun bersarang dah mama.. bestnya tgk gambar2 mama ni... bila lah Queen nak sampai sinikan... larat lg ke mak buyung tu berjalan dlm legoland tu mama?

    ReplyDelete
  20. nampak menarik. semua kawan yg dah p pakat2 amek gambar depan ointu legoland tu. bila entah dapat p tak tau lah.

    ReplyDelete
  21. Seronok glier...masuk berapa erk? mesti mahal...

    ReplyDelete
  22. twin tower klcc tu nampak real laa ^^

    ReplyDelete
  23. MELAKA PUNYA MONUMEN ADA TAK? MACAM KOTA A'FAMOSA KE, JAM MERAH KE....?

    ReplyDelete
  24. amboiii. cantik org dlm gmbr. hee.

    ReplyDelete