01 July 2012

# segmen

"Segmen Dari Jiakreatifelt : Header Dulu Hingga Kini Yang Terbaik"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Buat pengetahuan kekawan ini adalah sambungan dari segmen dari Jiakreatifelt hari tu jadi di sini mama mohon pada jasa baik kekawan agar menjoinkan diri dalam segmen ini dan memilih atau mengundi 3 header terbaik dari blog Jiakreatifelt ini yer...
kalau menjoinkan diri tu pilih-pilih la header mama tu yer itu pun kalau suka...
di sini mama letakkan 3 header yang dipilih untuk segmen ini


 NAK MENGUNDI ? KLIK SINI...

malu nyer pilih header sendiri tapi itu penghargaan buat pembuatnya

 header teman mama yang rajin datang bertandang

Pada teman-teman yang tak menyertai segmen ini pun boleh mengundi juga terjah jer blog Jiakreatifelt...selamat mengundi yer...
pada yang memilih header mama terimakasih diucapkan...
mama tag 

15 comments:

  1. wahhhh nk join lah..hehe

    ReplyDelete
  2. good luck buat semua.. :)

    ReplyDelete
  3. em...cam menarik jer segmen ni... gd luck mama...:-)

    ReplyDelete
  4. good luck kak mas..nanti saya vote ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan sis..nanti kita sama2 vote..klo sempat nk join mlm ni

      Delete
  5. wah..gdluck ye sis...klo sempat sy join...sume header cantik-cantik

    ReplyDelete
  6. gud. luck, kena terjah sana dulu..

    ReplyDelete
  7. terima kasih mama...semoga header mama pun mempunyai bilangan pengundi yang paling ramai

    ReplyDelete
  8. salam mama...
    remy dah joins......
    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiacreatifelt-header-dulu.html

    ReplyDelete
  9. terima kasih kerana mengundi.header anda mungkin yg bertuah.sila sentiasa update dengn blog sy untuk sebrg perubhan maklumt yer.terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  10. Good luck untuk mama jugak...
    header2 yg tersenari.. semuanya cantik2... :)

    ReplyDelete
  11. comel header mama tu. ;)

    ReplyDelete
  12. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  13. menarik segmen ni mama...all the best ye..:D

    ReplyDelete