05 November 2011

Hadiah Segmen Giveaway Follower Dari Blogger...

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua....
Yeahhhh hari ini baru mama jumpa link blogger ini dah lama
sangat mama cari dalam blog tak jumpa2...baru tadi dalam mama BW
terjumpa juga link blog gadis cute ni...
sori yer mama lambat reviewkan n3 ni...

Sebenarnya mama ingin mengucapkan ribuan terimakasih pada 
kerana telah memberikan mama hadiah giveaway dari segmen giveaway follower
hari tu dan mama tidak menyangka telah terpilih
 menjadi follower blog Hidayah yang ke 101..

Bila dah dapat cari blog Hidayah mama pun terus add
Hidayah kat Facebook dan mama sungguh tak menyangka bahawa
tarikh lahir Hidayah sama dengan tarikh lahir mama rupa2nya...
Wahhhh kalau macam ni tahun depan bolehlah kita celebrate 
ulangtahun kelahiran sama2 yer itupun kalau mama panjang umur...


11 comments:

  1. Assalamualaikum mama,

    bestnya mama dapat hadiah...

    Selamat hari raya mama sekeluarga

    ReplyDelete
  2. Mamaaaaa... banyaknya Mama komen di entri lama saya... Mama ni memang seorang yang penyayang kucing ye......

    kita serupa mama.. kami sekeluarga mmg sayangkan kucing.. tadi nak ngalirkan air mata juga ketika tengok Kisah si kucing hero dalam Buletin Utama tadi..

    ReplyDelete
  3. @Kancil 8349

    waalaikumussalam....mekacih kancil

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya mama dapat hadiah! selamat hari raya aidiladha mama..

    ReplyDelete
  5. @Gen2Merah

    seronok baca n3 dil tentang kucing2 dil, mama mmg suka kat kucing...


    betul la kesian tengok kn...:(

    ReplyDelete
  6. weeeewiitt
    besssnye mama
    dapat hadiah comei! =]

    ReplyDelete
  7. tQ sesangat MAMA sbb sudi wat n3 nie...
    uhuhu terharu... besday kiter sama??? wa... bestnya.. ^^,
    muaxxx... salam kenal..

    ReplyDelete
  8. @aimie amalina

    mmg bestkn dpt hadiah dr blogger nanti mama hantar mimi punyer plak yer...:)

    ReplyDelete
  9. @❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤

    sama2 dayah ....first time jumpa blogger date besday sama ngan mama la suke nyer...:)

    ReplyDelete