08 November 2018

# info

'COME OUT & PLAY' DI SANRIO HELLO KITTY

ASSALAMUALAIKUM...
INFO : VISIT JOHOR

Nikmati promosi dengan diskaun sehingga 30% untuk aktiviti 'Come Out & Play' di Sanrio Hello Kitty Town untuk pass 'Single Park' atau 'Two Park' dengan setiap temapahan secara online di laman web www.puteriharbour.com antara 7 November 2018 hingga 31 Disember 2018 dengan menggunakan promo kod 'holiday30'
🗓 7 November 2018 - 31 Disember 2018 
📍 Persiaran Puteri Selatan, Puteri Harbour, Iskandar Puteri 
 10.00 Pagi - 6.00 Petang (Setiap hari kecuali Selasa) 
☎️ 03 - 2203 9688 



5 comments:

  1. tak pernah lagi pergi sini..pernah tengok dari kejauhan aje..haha

    ReplyDelete
  2. best dapat sesekali layan masuk hello kitty tu kan mama

    ReplyDelete
  3. Pergi sekali masa bawa Mia, tapi Mia tak gembira sebab dia orangnya suka SuperHero so tempat macam Hello Kitty ni bukan taste dia..hahahahaha
    Pening Ayyom yang melayan masa tu sebab dia moody huhuhu

    ReplyDelete
  4. alamakkkk myra dah la minat Hello Kitty! mintak la ada rezeki nak pegi~

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  5. tiber teringat zaman kanak-kanak.. terasa pulak nak ke sini.hahhahaa...

    ReplyDelete