28 May 2018

# Shopping online

WOWSHOP | SHOPPING ONLINE DI WOWSHOP

ASSALAMUALAIKUM...
Shopping Online di WowShop | Bila bab shopping online ni memang seronok jer kan...klik sana klik sini dah siap, tunggu barang sampai depan rumah jee...aduh!! Parah kalau kaki tengok tv ni,buka jer dah terpandang barang yang kita suka memang dah tak leh alih cannel lain selagi tak habis...kali ni mama terbeli la bendalah ni...nampak macam mudah sangat tu yang beli juga la lagi pun blander cili kat rumah ni dah mula nak buat hal nampaknya...jadi bila nampak kat wow shop ni tu yang terasa nak mencubanya....
Dah sampai pun barangan yang telah mama order kat WowShop ni...
Europlus Food Chopper...memang banyak kegunaannya boleh blander cili,bawang,kisar daging,buat ais blanded,buat air batu campur dan macam-macam lagi dengan Europlus Food Chopper ni....nak cuba semuanya nanti...
Bila mama order Europlus Food Chopper ni ada hadiah sampingan diberikan...5 bekas mangkuk stainless stell dan satu spatula..
Puas hati bila menggunakan Europlus Food Choppee ini sebab ianya lebih mudah...nak chopper cili tanpa air pun boleh dilakukan...biasanya kalau kita nak buat rencah nasi goreng guna blander biasa terpaksa kena letak air tapi dengan Europlus tak perlu terus jer blanderkan rencah tersebut...lebih mudah sangat menggunakannya...kalau korang teringin nak membelinya boleh jer ke laman web WowShop dan order jer terus...harga jualannya hanya RM139 sahaja..

p/s semuanya nak mudah dan ringkas jer...

6 comments:

  1. harga affordable jugak ek, lepas tu dapat hadiah lagi :D

    ReplyDelete
  2. amboi mama shopping. saya ada tengok rancangan barang ni. mudahnya kerja memasak gini.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  3. sha takpernah beli lagi kat cjwowshop tapi cikgu selalu beli, kalau gi rumah dia mesti ada brg baru hahaha dia pun takboleh jugak tengok tv, mesti nak beli

    ReplyDelete
  4. Kos penghantaran pula berapa?

    ReplyDelete