Wednesday, December 06, 2017

GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

ASSALAMUALAIKUM...
 GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

Korang jom la kita support giveaway dari blogger Dilah ni...ada hadiah yang menati pada sesiapa yang berjaya...

Sebenarnya bulan cinta mama dah pun lepas pada bulan 8 tempohari ...
 tarikh anniversary mama adalah pada 1 Ogos 1986...
jadi pada tahun ni mama telah menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 31 tahun..
rasa macam baru saja kawin semalam...hahahha nak buat lawak mama ni kan...

Okay korang jom la join giveaway ini yer...mana tahu ada rezeki nanti..


3 comments:

  1. Thanks mama join giveaway ni.. aritu mama pun sambut anniversary kat Langkawi kan.. boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

    ReplyDelete